Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie! Przepis pochodzi z 424. odcinka programu "Ewa gotuje".
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 7
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 5
Prosty przepis dla osób, które nie spędzają w kuchni dużo czasu! Tylko kilka...
Odsłon: 23
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 53
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 7
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 5
Prosty przepis dla osób, które nie spędzają w kuchni dużo czasu! Tylko kilka...
Odsłon: 23
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 53
Składniki
Bazylię przepłukać pod bieżącą wodą. Liście oderwać i wrzucić do miksera. Ogórki obrać, z awokado wydrążyć miąższ. Pokroić na mniejsze kawałki i dorzucić do robota. Dodać czosnek. Skropić sokiem z cytryny i zmiksować. Wlać mleko – do uzyskania ulubionej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem. Dodać oliwę. Wrzucić kilka kostek lodu i jeszcze raz zmiksować.
Podawać z plastrami rzodkiewki. Udekorować bazylią, skropić oliwą.