Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zdrowe danie na obiad.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 662
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1413
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458556
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1692
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 662
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1413
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458556
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1692
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Botwinkę dokładnie opłukać, pokroić i ugotować w lekko zakwaszonej kwaskiem wodzie. Maślankę połączyć ze śmietaną, wlać do botwinki lekko przestudzonej, dodać pokrojoną rzodkiewkę i ogórki , zieleninę i mięso. Całość zamieszać przyprawić solą i cukrem, w razie potrzeby również kwaskiem. Na koniec wrzucić cząstki jajek i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin.