Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli temperatura wysoka... chłodnik się poleca.. wariant z truskawkami...hmmm warto spróbować
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2987
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2987
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Składniki
Truskawki obrałem z szypułek. Ogórki i awokado pokroiłem . Seler naciowy po umyciu pokroiłem na kawałki. Wszystkie składniki zmiksowałem. Gładką masę doprawiłem solą i pieprzem. Wstawiłem na 40 minut do lodówki. Czerwoną cebulę obrałem, posiekałem z miętą. Wymieszałem, skropiłem sokiem z cytryny. Chłodnik podałem z kleksem jogurtu naturalnego, posypałem cebulą wymieszaną z miętą.