Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ten chiński bulion podawałem już jakiś czas temu. Ponieważ bulion jest fantastyczny, dziś wersja bez mięsa.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 303
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 97
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3842
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 571
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 303
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 97
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3842
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 571
Składniki
W dużym garnku, o grubym dnie, rozgrzewamy olej i prażymy ryż przez 1 minutę, dodajemy czosnek, imbir i grzyby shitake. Smażymy przez jedną minutę.
Całość zalewamy bulionem i gotujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Doprawiamy do smaku.
Przelewamy do miseczek, dekorujemy dymką, kolendrą i orzechami. Doprawiamy sosem sojowym i olejem sezamowym.