Do góry

Zupy Przepis na:

Danie jedwabne z kuchni Litewskiej

Danie jedwabne z kuchni Litewskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18892

Dodano:

Odsłon: 1405

Pożywne i smaczne danie.

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Danie jedwabne z kuchni Litewskiej

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Groch namoczyć na noc i ugotować w tej samej wodzie. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce i dodawać do ugotowanego grochu. Posolić, gotować aż potrawa zmięknie doprawić dobrze pieprzem podawać z cebulą złociście usmażoną na maśle. Możemy również podawać do obiadu zamiast ziemniaków najlepiej na drugi dzień.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Malwa55 24 września 2016 Prowadzisz dwa blogi jeden to Katarzyna 40 (i masz 23 lata),drugi to Tradycyjna Kuchnia (a tu masz 27 lat).

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń