Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co pisać, tej zupy po prostu trzeba spróbować ;) Smacznego
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 812
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425339
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10775
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 812
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425339
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10775
Składniki
Jarzyny myjemy i obieramy. Cebulę opalamy nad ogniem. Gotujemy bulion warzywny z dodatkiem soli i ziela angielskiego.
Gdy warzywa są miękkie, wyciągamy z wywaru kapustę i pora, nie będą nam już potrzebne. Ugotowaną marchewkę, pietruszkę i seler kroimy w kostkę, ponownie wkładamy do bulionu. Do tak przygotowanego wywaru, doprawionego pieprzem i ostrą papryką, wkładamy pokrojoną w kawałki rybę. Na koniec dodajemy łyżkę oleju. Gotujemy jeszcze 10-15 minut, uważając aby ryba nie rozpadła się na drobne kawałeczki. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego :)