Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co pisać, tej zupy po prostu trzeba spróbować ;) Smacznego
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1746
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1158
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2236
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1746
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1158
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2236
Składniki
Jarzyny myjemy i obieramy. Cebulę opalamy nad ogniem. Gotujemy bulion warzywny z dodatkiem soli i ziela angielskiego.
Gdy warzywa są miękkie, wyciągamy z wywaru kapustę i pora, nie będą nam już potrzebne. Ugotowaną marchewkę, pietruszkę i seler kroimy w kostkę, ponownie wkładamy do bulionu. Do tak przygotowanego wywaru, doprawionego pieprzem i ostrą papryką, wkładamy pokrojoną w kawałki rybę. Na koniec dodajemy łyżkę oleju. Gotujemy jeszcze 10-15 minut, uważając aby ryba nie rozpadła się na drobne kawałeczki. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego :)