Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co pisać, tej zupy po prostu trzeba spróbować ;) Smacznego
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10358
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2993
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2083
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 796
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10358
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2993
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2083
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 796
Składniki
Jarzyny myjemy i obieramy. Cebulę opalamy nad ogniem. Gotujemy bulion warzywny z dodatkiem soli i ziela angielskiego.
Gdy warzywa są miękkie, wyciągamy z wywaru kapustę i pora, nie będą nam już potrzebne. Ugotowaną marchewkę, pietruszkę i seler kroimy w kostkę, ponownie wkładamy do bulionu. Do tak przygotowanego wywaru, doprawionego pieprzem i ostrą papryką, wkładamy pokrojoną w kawałki rybę. Na koniec dodajemy łyżkę oleju. Gotujemy jeszcze 10-15 minut, uważając aby ryba nie rozpadła się na drobne kawałeczki. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego :)