Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co pisać, tej zupy po prostu trzeba spróbować ;) Smacznego
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12197
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1369
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12904
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4913
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12197
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1369
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12904
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4913
Składniki
Jarzyny myjemy i obieramy. Cebulę opalamy nad ogniem. Gotujemy bulion warzywny z dodatkiem soli i ziela angielskiego.
Gdy warzywa są miękkie, wyciągamy z wywaru kapustę i pora, nie będą nam już potrzebne. Ugotowaną marchewkę, pietruszkę i seler kroimy w kostkę, ponownie wkładamy do bulionu. Do tak przygotowanego wywaru, doprawionego pieprzem i ostrą papryką, wkładamy pokrojoną w kawałki rybę. Na koniec dodajemy łyżkę oleju. Gotujemy jeszcze 10-15 minut, uważając aby ryba nie rozpadła się na drobne kawałeczki. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego :)