Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół to pierwsza z zup, które nauczyłam się gotować i stąd też nazwa bloga. Dziś chcę Cię zaprosić na talerz domowego rosołu ugotowanego na indyku
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4687
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1342
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4687
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1342
Składniki
porcję rosołową umyj, włóż do garnka i zalej wodą wstaw na mały ogień i gotuj około godzinę, w międzyczasie zdejmuj sitkiem szum, który pojawi się na wierzchu wody po godzinie dodaj liść laurowy i ziele angielskie, a także obraną i pokrojoną włoszczyznę gotuj wszystko razem jeszcze około pół godziny dopraw solą i pieprzem, jeśli lubisz, możesz dodać kostkę rosołową