Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół to pierwsza z zup, które nauczyłam się gotować i stąd też nazwa bloga. Dziś chcę Cię zaprosić na talerz domowego rosołu ugotowanego na indyku
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 132
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 513
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 227
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 132
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 513
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 227
Składniki
porcję rosołową umyj, włóż do garnka i zalej wodą wstaw na mały ogień i gotuj około godzinę, w międzyczasie zdejmuj sitkiem szum, który pojawi się na wierzchu wody po godzinie dodaj liść laurowy i ziele angielskie, a także obraną i pokrojoną włoszczyznę gotuj wszystko razem jeszcze około pół godziny dopraw solą i pieprzem, jeśli lubisz, możesz dodać kostkę rosołową