Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewa i smakuje wybornie.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 648
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2811
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 925
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1679
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14556
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 648
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2811
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 925
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1679
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14556
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać i pokroić w kostkę. Masło rozpuścić na wolnym ogniu, dodać imbir, posiekaną cebulę i lekko posolić. Chwilę podsmażyć, dodać dynię i mieszając dusić około 10 minut. Następnie wlać bulion i gotować na wolnym ogniu około 25 minut. Podawać na ciepło z groszkiem ptysiowym lub grzankami. SMACZNEGO.