Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętam smak takiego barszczu, który gotowała moja mama. Moja wersja jest ekspresowa. A dlatego, że został mi rosół i miałam ugotowaną większą ilość buraków. Takim sposobem powstał ekspresowy barszcz i smakiem się nie różni od tego gotowanego w tradycyjny sposób. Więc jeśli nie macie czasu a macie ochotę na taki barszczyk i oczywiście macie rosół i ugotowane buraki to zróbcie.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39589
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 409
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 181
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9271
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39589
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 409
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 181
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9271
Składniki
Rosół podgrzać. Buraki pokroić w kostkę i dodać do rosołu. Następnie dodać przyprawy do smaku. Zagotować i gotować kilka minut na małym ogniu. Śmietanę zahartować z zupą, wlać do garnka i wymieszać. Gotowy barszcz podawać z ugotowanymi tłuczonymi ziemniakami okraszonymi smażonym boczkiem i cebulką.