Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sposób przyrządzenia zielonej fasolki poznałam w Maroku. Smakowała wyśmienicie, więc postanowiłam zrobić ją, kiedy tylko zobaczyłam taką fasolkę w mojej "vege-budzie".
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 516
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 568
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 126
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 516
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 568
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 126
Składniki
Fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkości, odcedziłam i przełożyłam do miski. Polałam oliwą w takiej ilości, aby w miarę możliwości każdy strączek był choć trochę w oliwie. W to wycisnęłam 3 ząbki czosnku i dokładnie wymieszałam.
Pzrepis jest aż do bólu prosty, ale postanowiłam się nim podzielić, bo taka fasolka naprawdę świetnie smakuje.