Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sposób przyrządzenia zielonej fasolki poznałam w Maroku. Smakowała wyśmienicie, więc postanowiłam zrobić ją, kiedy tylko zobaczyłam taką fasolkę w mojej "vege-budzie".
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9638
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9638
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkości, odcedziłam i przełożyłam do miski. Polałam oliwą w takiej ilości, aby w miarę możliwości każdy strączek był choć trochę w oliwie. W to wycisnęłam 3 ząbki czosnku i dokładnie wymieszałam.
Pzrepis jest aż do bólu prosty, ale postanowiłam się nim podzielić, bo taka fasolka naprawdę świetnie smakuje.