Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sposób przyrządzenia zielonej fasolki poznałam w Maroku. Smakowała wyśmienicie, więc postanowiłam zrobić ją, kiedy tylko zobaczyłam taką fasolkę w mojej "vege-budzie".
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 855
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8272
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13115
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 445
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 140
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2274
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 855
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8272
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13115
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 445
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 140
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2274
Składniki
Fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkości, odcedziłam i przełożyłam do miski. Polałam oliwą w takiej ilości, aby w miarę możliwości każdy strączek był choć trochę w oliwie. W to wycisnęłam 3 ząbki czosnku i dokładnie wymieszałam.
Pzrepis jest aż do bólu prosty, ale postanowiłam się nim podzielić, bo taka fasolka naprawdę świetnie smakuje.