Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę fasolową zazwyczaj gotuje się na kości wędzonej...Tym razem zrobiłam ją na gołębiu ;)
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5689
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8902
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7977
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5475
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5689
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8902
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7977
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5475
Składniki
Z gołębia przygotować wywar. Następnie dodać namoczona wcześniej fasolkę i gotować z dodatkiem przypraw do miękkości. Boczek pokroić w paski, usmażyć i przełożyć do zupy.
Na wytopionym tłuszczu przygotować zasmażkę i przelać do zupy, zagotować. Do miseczki najpierw nałożyć makaron, potem zupę, do której należy wrzucić mięso obrane z gołębia. Można dodać nieco zieleniny. Smacznego!