Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta w przygotowaniu i bardzo zdrowa zupa pomidorowa w trochę innej wersji.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 194
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22433
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 220
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 194
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22433
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 220
Składniki
Do wody wrzucam kostkę rosołową i zagotowuję wodę wraz z kostką.
Kiedy woda się gotuje na patelni rozgrzewam 1 łyżkę oliwy z oliwek. Następnie dodaję cebulę i czosnek i smażę około 1 minuty, następnie dodaję kaszę bulgur i smażę jeszcze około 40 sekund.
Następnie wrzucam zawartość z patelni do garnka z bulionem, dodaję zmiksowane pomidory, czerwoną fasolę (całą zawartość, nie odsączaj fasoli), dodaję sól, pieprz i przyprawy. Gotuję około 30 minut. Zupa najlepsza jest 2 dni po przygotowaniu.