Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,a zarazem sycąca i rozgrzewająca :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14576
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14576
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Składniki
Groch moczę na noc. Do garnka wlewam wodę i kości wędzone. Odszumowuje i dodaje przesmażony wędzony boczek,cebulkę w kostkę i 4 ząbki czosnku drobno pokrojone. Następnie dodaje groch,degustę,liść laurowy,kilka ziarenek pieprzu,ziele angielskie, seler i pietruszkę w kawałku,a marchewkę w kostkę. Gotuję aż groch będzie na pół miękki. Następnie dodaję ziemniaki w kostkę, doprawiam magą i gotuje do miękkości ziemniaków. Na koniec posypuję obficie majerankiem.