Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i super rozgrzewający obiad.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć w wywarze następnie rozgotować. Zaciągnąć ketchupem, włożyć serdelki, zagotować i rozlać na talerze. Posypać natką pietruszki, pieprzem do smaku i podawać z pokrojonymi w ósemki pomidorami oraz pieczywem.