Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2606
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 717
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2606
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 717
Składniki
Groch namocz na noc, opłucz. Wrzuć do garnka, zalej 3 litrami wody, zagotuj, zbierz białą pianę, która się wytworzy.
Groch namocz na noc, opłucz. Wrzuć do garnka, zalej 3 litrami wody, zagotuj, zbierz białą pianę, która się wytworzy.
Dodaj pokrojone i obrane ziemniaki. Gotuj jeszcze 15 minut. Dopraw solą i pieprzem wg uznania.