Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19327
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1720
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232184
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19327
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1720
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232184
Składniki
Groch namocz na noc, opłucz. Wrzuć do garnka, zalej 3 litrami wody, zagotuj, zbierz białą pianę, która się wytworzy.
Groch namocz na noc, opłucz. Wrzuć do garnka, zalej 3 litrami wody, zagotuj, zbierz białą pianę, która się wytworzy.
Dodaj pokrojone i obrane ziemniaki. Gotuj jeszcze 15 minut. Dopraw solą i pieprzem wg uznania.