Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Groch namocz na noc, opłucz. Wrzuć do garnka, zalej 3 litrami wody, zagotuj, zbierz białą pianę, która się wytworzy.
Groch namocz na noc, opłucz. Wrzuć do garnka, zalej 3 litrami wody, zagotuj, zbierz białą pianę, która się wytworzy.
Dodaj pokrojone i obrane ziemniaki. Gotuj jeszcze 15 minut. Dopraw solą i pieprzem wg uznania.