Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grochówka dla ciężko pracujących.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12511
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12511
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć na noc, odcedzić, następnie podgotować w rosole. Wrzucić pokrojoną włoszczyznę i całość ugotować do miękkości. Do gorącej zupy dodać pokrojony boczek i zasmażkę z maki, boczku i cebuli. Przyprawić do smaku razem z roztartym czosnkiem, zagotować i podawać z pieczywem lub grzankami.