Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grochówka dla ciężko pracujących.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2974
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 255
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2974
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 255
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć na noc, odcedzić, następnie podgotować w rosole. Wrzucić pokrojoną włoszczyznę i całość ugotować do miękkości. Do gorącej zupy dodać pokrojony boczek i zasmażkę z maki, boczku i cebuli. Przyprawić do smaku razem z roztartym czosnkiem, zagotować i podawać z pieczywem lub grzankami.