Do góry

Zupy Przepis na:

Kapuśniak z młodej kapusty

Kapuśniak z młodej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 2595 Ocena: 20390

Dodano:

Odsłon: 3027

Kaloryczna zupa dla ciężko pracujących.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Kapuśniak z młodej kapusty

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Mięso umyć, zalać wodą w garnku, włożyć poszatkowaną włoszczyznę, przyprawić do smaku i gotować 30 minut. Następnie włożyć poszatkowaną kapustę, pomidory i gotować jeszcze 15 minut. Zaciągnąć mąką i doprawić kwaskiem cytrynowym. Żupę posypać koperkiem i podać z ziemniakami

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gochna55 14 maja 2018 Bez mięska - to całkiem dietetyczny kapuśniaczek. Do ugotowania, obie wersje. :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń