Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna zupa dla ciężko pracujących.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 340
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1405
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 340
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1405
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, zalać wodą w garnku, włożyć poszatkowaną włoszczyznę, przyprawić do smaku i gotować 30 minut. Następnie włożyć poszatkowaną kapustę, pomidory i gotować jeszcze 15 minut. Zaciągnąć mąką i doprawić kwaskiem cytrynowym. Żupę posypać koperkiem i podać z ziemniakami