Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa krem, lekka i zdrowa z kaszą jaglaną w roli głównej. Dużo włoskich smaków pod postacią bazylii, mozzarelli i pomidorów suszonych oraz oliwy. Zupa jest syta dzięki kaszy a do tego szybka do zrobienia.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2499
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 226
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2499
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 226
Składniki
Kaszę jaglaną gotuję w 2/3 szklance wody. Cebule przesmażam na maśle klarowanym, dodaję pokrojony por i dalej przesmażam. Dolewam bulion warzywny , gotuję pięć minut. Dodaję liście bazylii umyte, kaszę jaglaną i miksuję blenderem. Doprawiam solą, pieprzem. Zupę podaję z kaszą, oliwą z pomidorów, mozzarellą i suszonymi pomidorami.