Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa krem, lekka i zdrowa z kaszą jaglaną w roli głównej. Dużo włoskich smaków pod postacią bazylii, mozzarelli i pomidorów suszonych oraz oliwy. Zupa jest syta dzięki kaszy a do tego szybka do zrobienia.
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 569
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 278
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 142
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 694
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 569
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 278
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 142
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 694
Składniki
Kaszę jaglaną gotuję w 2/3 szklance wody. Cebule przesmażam na maśle klarowanym, dodaję pokrojony por i dalej przesmażam. Dolewam bulion warzywny , gotuję pięć minut. Dodaję liście bazylii umyte, kaszę jaglaną i miksuję blenderem. Doprawiam solą, pieprzem. Zupę podaję z kaszą, oliwą z pomidorów, mozzarellą i suszonymi pomidorami.