Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z warzyw z dodatkiem przecieru pomidorowego i kapusty włoskiej jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą konsystencję, jest wyrazisty i pożywny.
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 83
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 117
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 83
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 117
Składniki
Warzywa umyć, obrać, opłukać, pokroić na kawałki, zalać rosołem, ugotować na miękko. Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy. Zupę zdjąć z gazu i zmiksować na krem. Następnie połączyć ze śmietaną, zagotować, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i podać z grzankami.