Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z warzyw z dodatkiem przecieru pomidorowego i kapusty włoskiej jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą konsystencję, jest wyrazisty i pożywny.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
Warzywa umyć, obrać, opłukać, pokroić na kawałki, zalać rosołem, ugotować na miękko. Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy. Zupę zdjąć z gazu i zmiksować na krem. Następnie połączyć ze śmietaną, zagotować, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i podać z grzankami.