Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z warzyw z dodatkiem przecieru pomidorowego i kapusty włoskiej jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą konsystencję, jest wyrazisty i pożywny.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 64
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1331
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 269
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 54
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 64
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1331
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 269
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 54
Składniki
Warzywa umyć, obrać, opłukać, pokroić na kawałki, zalać rosołem, ugotować na miękko. Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy. Zupę zdjąć z gazu i zmiksować na krem. Następnie połączyć ze śmietaną, zagotować, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i podać z grzankami.