Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na upały,lekki i smaczny kremik.Można zajadać na ciepło lub na zimno:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7689
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 244
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2704
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 554
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7689
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 244
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2704
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 554
Składniki
Warzywa obrać,cukinię zostawić z łupinką i pokroić w grubą kostkę. Zalać wodą do przykrycia warzyw,dodać kostkę rosołową i gotować pół godz. Lekko przestudzić i zblendować. Dać do zagotowania,dodać śmietanę rozp.w gorącym wywarze,przyprawy. Pod koniec wrzucić posiekany koperek i zagotować. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Smacznego życzę!