Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na upały,lekki i smaczny kremik.Można zajadać na ciepło lub na zimno:)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Składniki
Warzywa obrać,cukinię zostawić z łupinką i pokroić w grubą kostkę. Zalać wodą do przykrycia warzyw,dodać kostkę rosołową i gotować pół godz. Lekko przestudzić i zblendować. Dać do zagotowania,dodać śmietanę rozp.w gorącym wywarze,przyprawy. Pod koniec wrzucić posiekany koperek i zagotować. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Smacznego życzę!