Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka nieco wzbogacona pomidorowa, w której dodatek zmiksowanych jarzyn nadaje smaku ;)
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 57
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3837
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6784
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 57
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3837
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6784
Składniki
Jarzyny obrać, przekroić, zalać wodą i gotować przez ok. 15 min. Następnie dodać pomidory z puszki i gotować kolejne 10 min. Doprawić do smaku.
Całość przelać do blendera i zmiksować na gładki krem. Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Do gotowej zupy dodać śmietankę kremową, przed podaniem podgrzać..
Zupę podawać z makaronem. Smacznego!