Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dodatek mięty do zupy wydał mi się dziwny ale po spróbowaniu stwierdziłam, że to pyszne połączenie
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 333
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6735
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241778
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2458
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 433
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 333
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6735
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241778
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2458
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 433
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać pokrojone warzywa, poddusić, wlać pomidory, dusić na małym ogniu aż warzywa będą miękkie, wlać bulion, dodać 3-4 listki mięty, chwilę gotować, zupę zmiksować, doprawić do smaku, 2. mozzarellę pokroić w kostkę, wrzucić 1-2 łyżki do talerza, zalać gorącą zupę, można dodać grzanki, smacznego