Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dodatek mięty do zupy wydał mi się dziwny ale po spróbowaniu stwierdziłam, że to pyszne połączenie
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 113
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1315
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 113
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1315
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać pokrojone warzywa, poddusić, wlać pomidory, dusić na małym ogniu aż warzywa będą miękkie, wlać bulion, dodać 3-4 listki mięty, chwilę gotować, zupę zmiksować, doprawić do smaku, 2. mozzarellę pokroić w kostkę, wrzucić 1-2 łyżki do talerza, zalać gorącą zupę, można dodać grzanki, smacznego