Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam rosół, a na pomidorową już nie możemy patrzeć, proponuję tę zupę, która naprawdę jest smaczna! Polecam!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 91
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 91
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
Oliwę rozgrzać, dodać pokrojone pieczarki i pora, doprawić i usmażyć. Rosół razem z warzywami podgrzać. Jarzyny z rosołu, pieczarki i pora przełożyć do blendera i zmiksować na krem.
Ziemniaki pokroić w kostkę i usmażyć na oleju. Przed podaniem do zupy dodać śmietankę i usmażone ziemniaki, ozdobić świeżą bazylią. Smacznego!