Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam rosół, a na pomidorową już nie możemy patrzeć, proponuję tę zupę, która naprawdę jest smaczna! Polecam!
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 75
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 72
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 75
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 72
Składniki
Oliwę rozgrzać, dodać pokrojone pieczarki i pora, doprawić i usmażyć. Rosół razem z warzywami podgrzać. Jarzyny z rosołu, pieczarki i pora przełożyć do blendera i zmiksować na krem.
Ziemniaki pokroić w kostkę i usmażyć na oleju. Przed podaniem do zupy dodać śmietankę i usmażone ziemniaki, ozdobić świeżą bazylią. Smacznego!