Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam rosół, a na pomidorową już nie możemy patrzeć, proponuję tę zupę, która naprawdę jest smaczna! Polecam!
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8889
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21807
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 469
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8889
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21807
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 469
Składniki
Oliwę rozgrzać, dodać pokrojone pieczarki i pora, doprawić i usmażyć. Rosół razem z warzywami podgrzać. Jarzyny z rosołu, pieczarki i pora przełożyć do blendera i zmiksować na krem.
Ziemniaki pokroić w kostkę i usmażyć na oleju. Przed podaniem do zupy dodać śmietankę i usmażone ziemniaki, ozdobić świeżą bazylią. Smacznego!