Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam rosół, a na pomidorową już nie możemy patrzeć, proponuję tę zupę, która naprawdę jest smaczna! Polecam!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1357
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1827
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 331
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 626
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1357
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1827
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 331
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 626
Składniki
Oliwę rozgrzać, dodać pokrojone pieczarki i pora, doprawić i usmażyć. Rosół razem z warzywami podgrzać. Jarzyny z rosołu, pieczarki i pora przełożyć do blendera i zmiksować na krem.
Ziemniaki pokroić w kostkę i usmażyć na oleju. Przed podaniem do zupy dodać śmietankę i usmażone ziemniaki, ozdobić świeżą bazylią. Smacznego!