Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , delikatny serowo - cebulowy krem z dodatkiem chrupiących grzanek.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 64996
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 34
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5732
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 63
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 64996
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 34
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5732
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 63
Składniki
Serki topione kroimy na kawałki. Czosnek drobniutko siekamy. Cebulę kroimy w drobne piórka. Gotujemy niecałe 0,5 l bulionu. Odstawiamy z ognia.
Dodajemy serki topione , czosnek i cebulę.Ucieramy blenderem na gładki krem.Ponownie wstawiamy na ogień i gotujemy około 10 minut.Doprawiamy solą , pieprzem i natką pietruszki.
Podajemy z czosnkowymi grzankami ( które najlepiej przyrządzic samemu w domu :) ). * Zupa najlepiej smakuje po odstaniu ok.30 minutach i ponownym podgrzaniu , kiedy smaki już się przegryzą!