Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , delikatny serowo - cebulowy krem z dodatkiem chrupiących grzanek.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68038
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1959
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68038
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1959
Składniki
Serki topione kroimy na kawałki. Czosnek drobniutko siekamy. Cebulę kroimy w drobne piórka. Gotujemy niecałe 0,5 l bulionu. Odstawiamy z ognia.
Dodajemy serki topione , czosnek i cebulę.Ucieramy blenderem na gładki krem.Ponownie wstawiamy na ogień i gotujemy około 10 minut.Doprawiamy solą , pieprzem i natką pietruszki.
Podajemy z czosnkowymi grzankami ( które najlepiej przyrządzic samemu w domu :) ). * Zupa najlepiej smakuje po odstaniu ok.30 minutach i ponownym podgrzaniu , kiedy smaki już się przegryzą!