Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 111 Ocena: 991
Dodano: 14.10.2012
Odsłon: 30793
> 6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Serki topione kroimy na kawałki. Czosnek drobniutko siekamy. Cebulę kroimy w drobne piórka. Gotujemy niecałe 0,5 l bulionu. Odstawiamy z ognia.
Dodajemy serki topione , czosnek i cebulę.Ucieramy blenderem na gładki krem.Ponownie wstawiamy na ogień i gotujemy około 10 minut.Doprawiamy solą , pieprzem i natką pietruszki.
Podajemy z czosnkowymi grzankami ( które najlepiej przyrządzic samemu w domu :) ). * Zupa najlepiej smakuje po odstaniu ok.30 minutach i ponownym podgrzaniu , kiedy smaki już się przegryzą!
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)