Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , delikatny serowo - cebulowy krem z dodatkiem chrupiących grzanek.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Serki topione kroimy na kawałki. Czosnek drobniutko siekamy. Cebulę kroimy w drobne piórka. Gotujemy niecałe 0,5 l bulionu. Odstawiamy z ognia.
Dodajemy serki topione , czosnek i cebulę.Ucieramy blenderem na gładki krem.Ponownie wstawiamy na ogień i gotujemy około 10 minut.Doprawiamy solą , pieprzem i natką pietruszki.
Podajemy z czosnkowymi grzankami ( które najlepiej przyrządzic samemu w domu :) ). * Zupa najlepiej smakuje po odstaniu ok.30 minutach i ponownym podgrzaniu , kiedy smaki już się przegryzą!