Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak zupy mnie miło zaskoczył, zupa jest bardzo kremowa, oczywiście jak chyba każdy wprowadziłam pewne zmiany, żeby smak i składniki odpowiadały mojej rodzinie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1460
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1460
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Składniki
1. fasole wypłukać, namoczyć w zimnej wodzie na całą noc, ugotować w wodzie, w której się moczyła, do gotowania dodać łyżkę oliwy, 2. na łyżce oliwy podsmażyć lekko warzywa, dodać do fasoli, dodać jarzynkę, sól i pieprz oraz zioła, gotować do miękkości, 3. zupę zmiksować, posypać uprażonymi na suchej patelni migdałami lub dynią, podawać z grzankami, smacznego