Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak zupy mnie miło zaskoczył, zupa jest bardzo kremowa, oczywiście jak chyba każdy wprowadziłam pewne zmiany, żeby smak i składniki odpowiadały mojej rodzinie
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7620
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7620
Składniki
1. fasole wypłukać, namoczyć w zimnej wodzie na całą noc, ugotować w wodzie, w której się moczyła, do gotowania dodać łyżkę oliwy, 2. na łyżce oliwy podsmażyć lekko warzywa, dodać do fasoli, dodać jarzynkę, sól i pieprz oraz zioła, gotować do miękkości, 3. zupę zmiksować, posypać uprażonymi na suchej patelni migdałami lub dynią, podawać z grzankami, smacznego