Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak zupy mnie miło zaskoczył, zupa jest bardzo kremowa, oczywiście jak chyba każdy wprowadziłam pewne zmiany, żeby smak i składniki odpowiadały mojej rodzinie
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 779
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 1088
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 316
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 779
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 1088
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 316
Składniki
1. fasole wypłukać, namoczyć w zimnej wodzie na całą noc, ugotować w wodzie, w której się moczyła, do gotowania dodać łyżkę oliwy, 2. na łyżce oliwy podsmażyć lekko warzywa, dodać do fasoli, dodać jarzynkę, sól i pieprz oraz zioła, gotować do miękkości, 3. zupę zmiksować, posypać uprażonymi na suchej patelni migdałami lub dynią, podawać z grzankami, smacznego