Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak zupy mnie miło zaskoczył, zupa jest bardzo kremowa, oczywiście jak chyba każdy wprowadziłam pewne zmiany, żeby smak i składniki odpowiadały mojej rodzinie
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24766
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 72
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24766
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 72
Składniki
1. fasole wypłukać, namoczyć w zimnej wodzie na całą noc, ugotować w wodzie, w której się moczyła, do gotowania dodać łyżkę oliwy, 2. na łyżce oliwy podsmażyć lekko warzywa, dodać do fasoli, dodać jarzynkę, sól i pieprz oraz zioła, gotować do miękkości, 3. zupę zmiksować, posypać uprażonymi na suchej patelni migdałami lub dynią, podawać z grzankami, smacznego