Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka moja propozycja na szybką, smaczną zupkę krem ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1030
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2189
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4210
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1030
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2189
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4210
Składniki
Skrzydełko zagotować z bobem. Na oliwie z dodatkiem przypraw usmażyć czosnek, cebulę i pokrojone w plastry marchewkę, pietruszkę i ziemniaka. Smażyć do miękkości.
Następnie jarzyny przełożyć do garnka z bobem. Mięso ze skrzydełka obrać i dodać do warzyw. Całość dokładnie zmiksować.
Podawać z kleksami śmietany i np. startym żółtym serem. Smacznego!