Do góry

Zupy Przepis na:

Krem z cebuli na rosole

Krem z cebuli na rosole

Autor:

Przepisów i artykułów: 489 Ocena: 5039

Dodano:

Odsłon: 4944

Propozycja zupy, która powinna każdego zachwycić smakiem ;)

Składniki

  • Rosół :
  • mięso wołowe 600 g
  • marchew 1 szt
  • pietruszka 1 szt
  • seler 1/4 szt
  • por 1/3 szt
  • kapusta włoska 1 "plaster"
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  • Dodatkowo :
  • cebula 3-4 szt
  • masło 1 łyżka
  • pieprz kolorowy ziarnisty do smaku
5-6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Krem z cebuli na rosole

Przygotowanie

  1. Z mięsa wołowego i warzyw ugotować rosół, doprawić do smaku.

  2. Cebulę skroić w pióra i usmażyć na maśle. Mięso wołowe obrać i wraz z warzywami, w tym z usmażoną cebulą, zmiksować na gładki krem.

  3. Podawać z ulubionymi dodatkami. Na wierzch zmielić pieprz kolorowy.
    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń