Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja zupy, która powinna każdego zachwycić smakiem ;)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Z mięsa wołowego i warzyw ugotować rosół, doprawić do smaku.
Cebulę skroić w pióra i usmażyć na maśle. Mięso wołowe obrać i wraz z warzywami, w tym z usmażoną cebulą, zmiksować na gładki krem.
Podawać z ulubionymi dodatkami. Na wierzch zmielić pieprz kolorowy. Smacznego!