Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja zupy, która powinna każdego zachwycić smakiem ;)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 217
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 99
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 217
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 99
Składniki
Z mięsa wołowego i warzyw ugotować rosół, doprawić do smaku.
Cebulę skroić w pióra i usmażyć na maśle. Mięso wołowe obrać i wraz z warzywami, w tym z usmażoną cebulą, zmiksować na gładki krem.
Podawać z ulubionymi dodatkami. Na wierzch zmielić pieprz kolorowy. Smacznego!