Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zabrać ze sobą do pracy, jako pożywny posiłek i poczuć się sytym.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Składniki
Warzywa obrać ze skórki oprócz pomidorów. Pokroić na kawałki i zalać bulionem. Gotować do miękkości w przyprawach. Gdy zmiękną, dodać śmietanę . Gotować jeszcze chwilę. Zmiksować blenderem.