Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z duszonej cukinii w formie kremu to propozycja dla każdego, polecam ;)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 61
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 76
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 159
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 61
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 76
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 159
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar. Dodać marchewkę pokrojoną w plasterki i zagotować. Na oliwie zrumienić czosnek, dodać pokrojona cukinię, przyprawy i dusić do miękkości.
Miękką cukinię przełożyć do wywaru. Dodać również serek i całość zagotować. Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do zupy i całość zmiksować na gładki krem.
Podawać ze śmietaną i np. szpinakowymi muffinkami. Smacznego!