Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z duszonej cukinii w formie kremu to propozycja dla każdego, polecam ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11689
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11689
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar. Dodać marchewkę pokrojoną w plasterki i zagotować. Na oliwie zrumienić czosnek, dodać pokrojona cukinię, przyprawy i dusić do miękkości.
Miękką cukinię przełożyć do wywaru. Dodać również serek i całość zagotować. Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do zupy i całość zmiksować na gładki krem.
Podawać ze śmietaną i np. szpinakowymi muffinkami. Smacznego!