Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, aromatyczna zupa, która powinna zasmakować największym "niejadkom" ;)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 243
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 327
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 243
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 327
Składniki
W garnku na łyżce masła zeszklić czosnek, dodać pokrojone w kostkę pomidory i obraną dynię. Doprawić rozmarynem, kminem i kucharkiem, dusić przez ok. 10 min. Następnie wlać bulion, zagotować. W tym czasie na pozostałym maśle usmażyć z dodatkiem przypraw kurczaka pokrojonego w kostkę.
Zupę zmiksować, wlać kremówkę, zagotować. Podawać z kurczakiem i płatkami migdałowymi. Smacznego!