Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem to taka zupa, w której dzieci nie widzą co się w niej znajduje. Tak więc małym podstępem dzieci zjadają smaczne i zdrowe zupy.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Skrzydełka ugotować razem z warzywami do miękkości na małym ogniu, posolić. Gdy wszystko jest prawie miękkie dodać koncentrat i gotować dalej. Potem wyjąć seler i por ( jeśli chcecie możecie zostawić ). Mięso ze skrzydełek oddzielić od kości. Do wywaru z warzywami, dodać mięso ze skrzydełek, soczewicę i śmietanę i zblendować zupę na krem. Doprawić pieprzem i ewentualnie solą. Zupę podawać gorącą z koperkiem.