Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny krem.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8376
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6696
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4594
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327090
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8376
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6696
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4594
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327090
Składniki
Papryki przekroić na pół, oczyścić i piec przez około 15 minut w pierniku rozgrzanym do 190 stopni. Papryki ostudzić, obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki.
Marchewki obrać i pokroić na plasterki, ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Do gotującego się bulionu dodać warzywa i gotować do miękkości.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką. Zupę rozdrobnić blenderem na gładki krem.
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Krem podawać z makaronem posypany natką pietruszki.