Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy mamy ochotę na pomidorową ,a nie mamy pod ręką świeżych produktów, zawsze można wykorzystać te w puszce... ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Składniki
Mięso umyć, zalać wodą, dodać obrane i pokrojone warzywa, zagotować i gotować przez ok. 60 min. W osobnym naczyniu zeszklić pokrojony w plastry czosnek, dodać pomidory, zagotować.
Mięso obrać, do wywaru przełożyć pomidory i całość zmiksować. Zupę podawać z kleksami ze śmietany. Smacznego!