Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna i mocno kremowa zupa z warzyw, które Polacy kochają. To wspaniałe i sycące źródło witamin i minerałów. Przepis pochodzi z 516. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 79
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 110
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 62
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 79
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 110
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 62
Składniki
Ziemniaki pokroić w kostkę. Podsmażyć w garnku na maśle. Dorzucić pokrojone w półplastry cukinie. Po chwili dodać pora pokrojonego w półplasterki oraz posiekaną w piórka cebulę. Zalać wodą. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Przykryć i gotować do miękkości.
Zupę zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem oraz świeżo zmieloną gałką muszkatołową.
Podawać z grzanką. Udekorować posiekaną miętą.