Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna i mocno kremowa zupa z warzyw, które Polacy kochają. To wspaniałe i sycące źródło witamin i minerałów. Przepis pochodzi z 516. odcinka programu "Ewa Gotuje".
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10666
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3315
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10666
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3315
Składniki
Ziemniaki pokroić w kostkę. Podsmażyć w garnku na maśle. Dorzucić pokrojone w półplastry cukinie. Po chwili dodać pora pokrojonego w półplasterki oraz posiekaną w piórka cebulę. Zalać wodą. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Przykryć i gotować do miękkości.
Zupę zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem oraz świeżo zmieloną gałką muszkatołową.
Podawać z grzanką. Udekorować posiekaną miętą.