Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, który polecam fanom szpinaku, po prostu ;)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 171
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3896
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 310
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 723
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 171
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3896
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 310
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 723
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować ok. 10 min. Następnie wrzucić szpinak i ząbek czosnku. Gotować kolejne 5 min.
Pod koniec dodać serek topiony śmietankowy i przyprawy. Z wywaru wyciągnąć skrzydełko, obrane mięso dodać do zupy i dokładnie całość zmiksować.
Przed podaniem dodać śmietankę i ser stary na drobnych oczkach. Smacznego!