Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, który polecam fanom szpinaku, po prostu ;)
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24381
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 305
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24381
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 305
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować ok. 10 min. Następnie wrzucić szpinak i ząbek czosnku. Gotować kolejne 5 min.
Pod koniec dodać serek topiony śmietankowy i przyprawy. Z wywaru wyciągnąć skrzydełko, obrane mięso dodać do zupy i dokładnie całość zmiksować.
Przed podaniem dodać śmietankę i ser stary na drobnych oczkach. Smacznego!