Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, który polecam fanom szpinaku, po prostu ;)
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 579
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2180
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 156
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 220
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 579
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2180
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 156
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 220
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować ok. 10 min. Następnie wrzucić szpinak i ząbek czosnku. Gotować kolejne 5 min.
Pod koniec dodać serek topiony śmietankowy i przyprawy. Z wywaru wyciągnąć skrzydełko, obrane mięso dodać do zupy i dokładnie całość zmiksować.
Przed podaniem dodać śmietankę i ser stary na drobnych oczkach. Smacznego!