Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, który polecam fanom szpinaku, po prostu ;)
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 209
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 127
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4232
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 209
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 127
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4232
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować ok. 10 min. Następnie wrzucić szpinak i ząbek czosnku. Gotować kolejne 5 min.
Pod koniec dodać serek topiony śmietankowy i przyprawy. Z wywaru wyciągnąć skrzydełko, obrane mięso dodać do zupy i dokładnie całość zmiksować.
Przed podaniem dodać śmietankę i ser stary na drobnych oczkach. Smacznego!