Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, który polecam fanom szpinaku, po prostu ;)
Smaki Grecji!
Odsłon: 157
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 467
Smaki Grecji!
Odsłon: 157
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 467
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować ok. 10 min. Następnie wrzucić szpinak i ząbek czosnku. Gotować kolejne 5 min.
Pod koniec dodać serek topiony śmietankowy i przyprawy. Z wywaru wyciągnąć skrzydełko, obrane mięso dodać do zupy i dokładnie całość zmiksować.
Przed podaniem dodać śmietankę i ser stary na drobnych oczkach. Smacznego!