Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, który polecam fanom szpinaku, po prostu ;)
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5459
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2469
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2214
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 942
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5459
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2469
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2214
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 942
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować ok. 10 min. Następnie wrzucić szpinak i ząbek czosnku. Gotować kolejne 5 min.
Pod koniec dodać serek topiony śmietankowy i przyprawy. Z wywaru wyciągnąć skrzydełko, obrane mięso dodać do zupy i dokładnie całość zmiksować.
Przed podaniem dodać śmietankę i ser stary na drobnych oczkach. Smacznego!