Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, rozgrzewająca zupa. Do tego łatwa w wykonaniu. Polecam.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10565
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336871
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4621
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424504
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10565
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336871
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4621
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424504
Składniki
Udko umyć. Włożyć do garnka. Zalać wodą. Gdy woda zacznie wrzeć i pojawi się szum należy go zebrać. Warzywa obrać i drobno pokroić według własnego uznania. Cebule opalić nad ogniem. Natkę pietruszki opłukać i również pokroić.Kaszę przepłukać na sicie pod bieżącą wodą. Gdy minie pół godziny udko wyjąć. Wrzucić kaszę i warzywa oraz przyprawy. Gotować jeszcze jakieś 20 minut. Mięso z udka drobno pokroić i dorzucić do gotującej się zupy. Przed nalaniem na talerze cebulę usunąć.