Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca i syta zupka w chłodne dni:)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Skrzydełka zagotować, odszumować i dodać marchew , cebulę i czosnek w kostkę, a seler i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubszych oczkach. Wywar przyprawiamy do smaku. Następnie dodajemy kaszę i ziemniaki drobno pokrojone w kostkę. Gdy ziemniaki będą miękkie dodajemy swojski przecier z pomidorów. Po zagotowaniu odczekać,aż zupka ostygnie i dodać śmietaną. Smacznego:)