Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna zupa pełna smaku warzyw. Polecam na poświąteczne przepełnienie.
tarka
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2210
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1298
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 475
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3467
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1072
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2210
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1298
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 475
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3467
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1072
Składniki
Skrzydło z indyka, będzie się gotowało w sumie 1,5 h do miękkości. Na 30 minut przed końcem dodaje się wszystkie składniki, warzywa starte na tarce i pokrojone w kostkę pora i cebulę. Jeszcze ziemniaki, kasza, ziele, liść, sól i pieprz. Koperek dodaje się już po wyłączeniu ognia. Mięso ze skrzydła można obrać i dodać do porcji zupy. Można zjeść na kanapce. Można też posypać wyraźnymi przyprawami i podsmażyć na patelni- jako dodatek do sałatki lub przekąska.
Smacznego :)