Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna zupa pełna smaku warzyw. Polecam na poświąteczne przepełnienie.
tarka
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 256
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1335
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4189
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1213
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 256
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1335
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4189
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1213
Składniki
Skrzydło z indyka, będzie się gotowało w sumie 1,5 h do miękkości. Na 30 minut przed końcem dodaje się wszystkie składniki, warzywa starte na tarce i pokrojone w kostkę pora i cebulę. Jeszcze ziemniaki, kasza, ziele, liść, sól i pieprz. Koperek dodaje się już po wyłączeniu ognia. Mięso ze skrzydła można obrać i dodać do porcji zupy. Można zjeść na kanapce. Można też posypać wyraźnymi przyprawami i podsmażyć na patelni- jako dodatek do sałatki lub przekąska.
Smacznego :)