Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna zupa pełna smaku warzyw. Polecam na poświąteczne przepełnienie.
tarka
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 193
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 193
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Składniki
Skrzydło z indyka, będzie się gotowało w sumie 1,5 h do miękkości. Na 30 minut przed końcem dodaje się wszystkie składniki, warzywa starte na tarce i pokrojone w kostkę pora i cebulę. Jeszcze ziemniaki, kasza, ziele, liść, sól i pieprz. Koperek dodaje się już po wyłączeniu ognia. Mięso ze skrzydła można obrać i dodać do porcji zupy. Można zjeść na kanapce. Można też posypać wyraźnymi przyprawami i podsmażyć na patelni- jako dodatek do sałatki lub przekąska.
Smacznego :)