Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik z kaszą orkiszową
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 84
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 172
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1244
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 494
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 84
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 172
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1244
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 494
Składniki
- Do garnka wlać wodę, dodać porcje rosołowe i gotować około 15 minut. -Dodać warzywa (marchewkę,seler natkę pietruszki oraz czosnek) oraz ziele angielskie, liść laurowy i piramidkę smaku. - Gotować około pół godzin. - Dodajemy kaszę i gotujemy ją 15 minut). - Pod koniec gotowania wyciągamy warzywa i trzemy je na tarce jarzynowej. - Mięso wyciągamy i obieramy w kawałki. - W międzyczasie wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki, dodajemy starowane warzywa i mięso rozrobione. - Doprawiamy dolą i pieprzem. Całość zasypujemy natką pietruszki.