Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik z kaszą orkiszową
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 24
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 67
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11684
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 192
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 24
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 67
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11684
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 192
Składniki
- Do garnka wlać wodę, dodać porcje rosołowe i gotować około 15 minut. -Dodać warzywa (marchewkę,seler natkę pietruszki oraz czosnek) oraz ziele angielskie, liść laurowy i piramidkę smaku. - Gotować około pół godzin. - Dodajemy kaszę i gotujemy ją 15 minut). - Pod koniec gotowania wyciągamy warzywa i trzemy je na tarce jarzynowej. - Mięso wyciągamy i obieramy w kawałki. - W międzyczasie wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki, dodajemy starowane warzywa i mięso rozrobione. - Doprawiamy dolą i pieprzem. Całość zasypujemy natką pietruszki.