Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8453
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8453
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Składniki
do wywaru wrzucamy pokrajana w kostke marchewke kilka grzybkow galazke lubczyku i doprowadzamy do wrzenia nastepnie wsypujemy kasze wczesniej kilka razy przeplukana w wodzie i ziemniaki pokrojone w kostke doprawiamy do smaku i gotujemy az wszystkie skladniki zmiekna ugotowana zupe posypujemy natka pietruszki
Na talerz zupy wsypujemy okolo 1,5 lyzki kaszy zupa wtedy nie jest zbyt gesta :)Kasze zawsze przeplukuje w wodzie kilka razy aby zupa nie byla bardzo metna smacznego :)