Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zmieniona wersja Flaków ale zachęcam bo smakują wyśmienicie.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3496
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2960
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 172
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3496
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2960
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 172
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Składniki
1. Mięso z kurczaka gotujemy w wodzie jak rosół z dodatkiem warzyw: seler, pietruszka, marchew, cebulę oraz przyprawami: Vegeta, sól. 2. Gdy udka i warzywa są już dobre wyjmujemy a do rosołu dodajemy liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, gałkę, majeranek, chili oraz zacierki i gotujemy dalej.
3. W tym czasie obieramy ze skórki mięso i drobno kroimy. 4. Warzywa ścieramy na tarce o dużych oczkach. 5. To wszystko dodajemy do rosołu.
6. Smakujemy ewentualnie jeszcze doprawiamy. 7. Zupa gotowa, smacznego.