Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z sezonowymi grzybami kurkami. Polecam:)!!!
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 81
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 145
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 81
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 145
Składniki
*Wywar: Do garnka przelać wodę, włożyć kostkę grzybową, dodać masło i przyprawy.
Wywar zagotować i gotować przez ok. 10 minut.
*Smażenie: Kurki umyć, oczyścić i poprzekrawać na mniejsze kawałki. Cebulki szalotki obrać i pokroić w drobną kostkę. Na patelni roztopić masło i zeszklić na nim pokrojone szalotki. Później dodać kurki i wszystko razem smażyć przez ok. 10 minut. Przesmażone kurki przełożyć do gotującego się wywaru i gotować do miękkości.
*Wykończenie: Koper umyć, drobno posiekać i dodać do zupy (część można zostawić do dekoracji). Na koniec do zupy dodać serki i doprawić do smaku. Przed podaniem zupę przemieszać.