Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaśnica jest wspaniała na upalne dni.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1091
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13063
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1091
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13063
Składniki
Kapustę gotujemy z przyprawami. W osobnym małym garnku gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie, pokrojone w kosteczkę. Na patelni smażymy pokrojoną wędzonkę z cebulą i wciśniętym czosnkiem. Doprawiamy do smaku. Gdy kapusta zmięknie, można dodać do niej ugotowane ziemniaki i składniki z patelni. Wszystko razem gotujemy jeszcze chwilę, aby smaki połączyły się. Jeśli trzeba doprawiamy. Smacznego.