Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaśnica jest wspaniała na upalne dni.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Kapustę gotujemy z przyprawami. W osobnym małym garnku gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie, pokrojone w kosteczkę. Na patelni smażymy pokrojoną wędzonkę z cebulą i wciśniętym czosnkiem. Doprawiamy do smaku. Gdy kapusta zmięknie, można dodać do niej ugotowane ziemniaki i składniki z patelni. Wszystko razem gotujemy jeszcze chwilę, aby smaki połączyły się. Jeśli trzeba doprawiamy. Smacznego.