Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca. Idealna propozycja na rozgrzewający obiad.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 524
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 593
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 137
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 524
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 593
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 137
Składniki
Żeberka zalej 2,5 l wody. Dodaj liście i ziele. Zagotuj. Kapustę posiekaj, zalej szklanką wody i gotuj do czasu aż zmięknie. Marchew obierz i zetrzyj na grubych oczkach. Dodaj do mięsa, gotuj przez pół godziny. Kiełbasę pokrój w półplasterki, cebulę w kostkę. Podsmaż na patelni do czasu aż się zeszkli. Obrane ziemniaki pokrój w kostkę. Do zupy dodaj kiełbasę i cebulę. Gotuj przez kwadrans. Dodaj ziemniaki, gotuj jeszcze przez 15 minut. Dołóż kapustę, chwilę gotuj. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Dopraw majerankiem.