Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca. Idealna propozycja na rozgrzewający obiad.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3495
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2957
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3495
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2957
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Składniki
Żeberka zalej 2,5 l wody. Dodaj liście i ziele. Zagotuj. Kapustę posiekaj, zalej szklanką wody i gotuj do czasu aż zmięknie. Marchew obierz i zetrzyj na grubych oczkach. Dodaj do mięsa, gotuj przez pół godziny. Kiełbasę pokrój w półplasterki, cebulę w kostkę. Podsmaż na patelni do czasu aż się zeszkli. Obrane ziemniaki pokrój w kostkę. Do zupy dodaj kiełbasę i cebulę. Gotuj przez kwadrans. Dodaj ziemniaki, gotuj jeszcze przez 15 minut. Dołóż kapustę, chwilę gotuj. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Dopraw majerankiem.