Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3973
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415505
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2591
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3973
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415505
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2591
Składniki
boczek pokroic w kostke i lekko zrumienić
dodać kiełbase pokrojoną w plasterki,zrumienic lekko i odstawić
do garnaka wlać troche oleju,wrzucic cebule i czosnek,zeszklić
dodac papryke pokrojoną w paski,chwile dusić,dodac świeże pomidory,a nastepnie boczek z kiełbasą
dolac 2 szklanki wody,koncentrat pomidorowy,reszte przypraw i gotować ale nie długo tak z 10 minut
dodać reszte przypraw,na koniec dodac cukier.Lubie kiedy warzywa w leczo są chrupiące,a smak słodko kwasny.
Dodaje duzo koncentraru ,poniewaz lubie intensywny smak.