Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
boczek pokroic w kostke i lekko zrumienić
dodać kiełbase pokrojoną w plasterki,zrumienic lekko i odstawić
do garnaka wlać troche oleju,wrzucic cebule i czosnek,zeszklić
dodac papryke pokrojoną w paski,chwile dusić,dodac świeże pomidory,a nastepnie boczek z kiełbasą
dolac 2 szklanki wody,koncentrat pomidorowy,reszte przypraw i gotować ale nie długo tak z 10 minut
dodać reszte przypraw,na koniec dodac cukier.Lubie kiedy warzywa w leczo są chrupiące,a smak słodko kwasny.
Dodaje duzo koncentraru ,poniewaz lubie intensywny smak.