Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 18809
Dodano: 23.08.2010
Odsłon: 17971
> 6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kiełbasę pokroic w półplastry, przesmażyc. Dodac cebulę pokrojoną w półplastry, rozgnieciony czosnek i chili. Poddusic do zeszklenia cebuli. Przełożyc do dużego garnka. Podlac niewielką ilością wody.
Obranego kabaczka pokroic w grubą kostkę, dodac do kiełbasy, dusic do zeszklenia.
Pomidory sparzyc, obrac ze skórki, grubo pokroic. Połączyc z kabaczkiem.
Na koniec dodac paprykę pokrojoną w grubą kostkę i koncentrat. Krótko całośc jeszcze poddusic. Przyprawic solą do smaku. Podawac z pieczywem lub ryżem. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)