Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalne leczo to papryka, cebula i pomidory. Ja dodaję jeszcze kabaczka i kiełbaskę.Wyśmienite danie jednogarnkowe.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 79
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3661
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 148
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 871
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 79
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3661
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 148
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 871
Składniki
Kiełbasę pokroic w półplastry, przesmażyc. Dodac cebulę pokrojoną w półplastry, rozgnieciony czosnek i chili. Poddusic do zeszklenia cebuli. Przełożyc do dużego garnka. Podlac niewielką ilością wody.
Obranego kabaczka pokroic w grubą kostkę, dodac do kiełbasy, dusic do zeszklenia.
Pomidory sparzyc, obrac ze skórki, grubo pokroic. Połączyc z kabaczkiem.
Na koniec dodac paprykę pokrojoną w grubą kostkę i koncentrat. Krótko całośc jeszcze poddusic. Przyprawic solą do smaku. Podawac z pieczywem lub ryżem. Smacznego.