Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4581
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1683
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 520
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4581
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1683
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 520
Składniki
Marchew, pietruszkę i seler ścieramy na tarce do jarzyn. Szalotkę siekamy i razem z jarzynami i ryżem podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu. Oprószamy solą, zalewamy wrzątkiem (1,5l ) i gotujemy do miękkości ryżu. Dodajemy posiekany koperek, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Zabielamy mlekiem.