Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1825
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4274
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1255019
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1909
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1825
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4274
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1255019
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1909
Składniki
Marchew, pietruszkę i seler ścieramy na tarce do jarzyn. Szalotkę siekamy i razem z jarzynami i ryżem podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu. Oprószamy solą, zalewamy wrzątkiem (1,5l ) i gotujemy do miękkości ryżu. Dodajemy posiekany koperek, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Zabielamy mlekiem.