Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, delikatna zupa z młodą kapustką i młodymi ziemniaczkami. Pachnąca koperkiem. Polecam.
Kremowy sernik czekoladowy na zimno zachwyci każdego czekoladomaniaka. Do jeg...
Odsłon: 250
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 136
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 458
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6386
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 577
Kremowy sernik czekoladowy na zimno zachwyci każdego czekoladomaniaka. Do jeg...
Odsłon: 250
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 136
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 458
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6386
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 577
Składniki
W garnku rozpuścić masło i dodać drobno pokrojoną szalotkę. Dusić na wolnym ogniu. Kolejno dodawać pokrojoną w drobną kostkę marchewkę i pokrojone w małą kostkę młode ziemniaki. Mieszać od czasu do czasu. Na koniec dodać pokrojoną młodą kapustkę. Kapusta powinna być pokrojona w większe kawałki, a nie szatkowana. U mnie pokrojona w kwadraty. Dodać bulion i gotować kilka minut. Aż warzywa będą miękkie. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, sok z cytryny i sól do smaku. Posypać obficie koperkiem. Smacznego