Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam danie jednogarnkowe. Aromatyczna, rozgrzewająca zupa z wieprzowym mięsem oraz dodatkiem warzyw. Smaczna, pożywna, wypróbuj przekonaj się Sam.
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 87
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 155
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 87
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 155
Składniki
1. Cebule obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję pokrojone w kostkę mięso. Doprawiam solą oraz papryką ostrą.
2. Ziemniaki obieram, myję, kroję w kostkę, przekładam do garnka, solę, zalewam wodą i gotuje. 3. Pieczarki myję, osuszam, kroję w plasterki, papryki, myję, usuwam nasiona, kroję w paseczki. Grzyby z papryką przesmażam na rozgrzanym oleju. Doprawiam solą.
4. Do ziemniaków prawie ugotowanych dodaję mięso oraz grzyby z papryką. 5. Zupy cebulowe rozrabiam w małej ilości wody, wlewam do zupy, następnie wlewam sosy meksykańskie, wsypuję chili.
6. Serki rozrabiam razem ze śmietaną i również dodaję do zupy. Chwilkę gotuje do momentu zagotowania.
7. Zupa gotowa. Smacznego.