Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miły podarunek od Smaker <3 czytamy, testujemy, przede wszystkim smakujemy ;)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 208
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 208
Składniki
Warzywa i boczek kroimy w kostkę. Zalewamy 500 ml wody. Dodajemy przyprawy. Gotujemy 30 min. Następnie, dodajemy pokrojone na większe kawałki, liście kapusty, po 15 min pokrojone we „frytki” ziemniaki. Gotujemy 20 min. Po tym czasie, wlewamy mleko, zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.