Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miły podarunek od Smaker <3 czytamy, testujemy, przede wszystkim smakujemy ;)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 145
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 83
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 145
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 83
Składniki
Warzywa i boczek kroimy w kostkę. Zalewamy 500 ml wody. Dodajemy przyprawy. Gotujemy 30 min. Następnie, dodajemy pokrojone na większe kawałki, liście kapusty, po 15 min pokrojone we „frytki” ziemniaki. Gotujemy 20 min. Po tym czasie, wlewamy mleko, zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.